Verkkokaupan toimitusehdot

Tällä sivulla (ja siinä viitatuilla muilla sivuilla) ovat ehdot, joilla toimitamme sinulle tuotteita (Tuotteet), jotka ovat esillä verkkokaupassamme (Kauppa) verkko-osoitteessa timokurviyoga.pivokauppa.fi. Pyydämme, että luet nämä toimitusehdot huolellisesti ennen kuin tilaat Tuotteita Kaupasta. Tilaamalla Tuotteita hyväksyt nämä ehdot. Suosittelemme, että tulostat näistä ehdoista itsellesi kopion. Mikäli hyväksyt nämä ehdot, klikkaa nappia “Hyväksyn ehdot”. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, et voi saattaa loppuun tilaustasi.

1. Tietoja meistä

timokurviyoga.pivokauppa.fi on internetsivusto jota hallinnoi Animagination (me). Y-tunnuksemme on FI26595866 ja postiosoitteemme , ,

2. Palvelun saatavuus

Kauppamme on tarkoitettu Suomessa asuville asiakkaille. Emme voi valitettavasti hyväksyä tilauksia, joissa toimitus olisi Suomen ulkopuolelle.

3. Asiakkaan kelpoisuus

Tilaamalla Tuotteita kaupasta vahvistat, että olet täysi-ikäinen tai sinulla on vanhempiesi lupa.

4. Sopimuksen syntyminen

Sopimus syntyy, kun vahvistat tilauksesi Kaupassa, klikkaat hyväksyväsi nämä ehdot ja suoritat maksun jollain tarjoamallamme maksutavalla. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, jos Tuotteen hinta Kaupassa oli ilmeisen virheellinen tai Tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla. Mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen, palautamme viipymättä kauppahinnan. Hyväksyttyinä maksutapoja ovat Suomessa toimivien pankkien verkkomaksupainikkeet (Nordean, Osuuspankki, Säästöpankki, SP/OmaSP, POP-Pankki, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken).

5. Kuluttajan palautusoikeus

Mikäli ostat kuluttajana, on sinulla kuluttajansuojalain mukaisesti oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä saatuasi Tuotteen. Voit tällöin palauttaa Tuotteen käyttäen postin ilmaista asiakaspalautuspalvelua. Tätä ennen sinun tulee kuitenkin ottaa meihin yhteyttä saadaksesi vahvistuksen palautuksesta. Samassa yhteydessä saat ohjeet palautuslähetyksen tekemiseen, mm. listan tiedoista, jotka tulee liittää lähetyksen mukaan.

Mikäli haluat varmistaa, että saat maksamasi rahat takaisin palautetusta tuotteesta täysimääräisenä (ei koske takuupalautuksia), on Tuotteen oltava ehdottomasti alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen (jotta voimme myydä tuotteen uudelleen täydellä hinnalla). Mikäli palautetussa lähetyksessä ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 25 % myyntihinnasta vahingonkorvauksena. Palautusoikeus ei kuitenkaan koske seuraavia Tuotteita:

  • pelit, elokuvat, ohjelmistot tai muut sinetöidyt tuotteet, kun tuotepakkaus on avattu
  • tietokoneet, kun käyttöjärjestelmä on asennettu ellei se ollut valmiiksi asennettu (tässä tapauksessa muu käyttöönotto vastaavasti poistaa palautusoikeuden)
  • tuotteet, jotka on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu.

6. Tuotteiden toimitusaika

Varastossa olevat Tuotteet pyritään lähettämään viipymättä. Tilauksen viimeistelyn yhteydessä näet arvion toimitusajasta niiltä osin kuin tällaisen arvion antaminen on mahdollista. Pyrimme ilmoittamaan asiakkaille mahdollisista tilapäisistä viiveistä esim. tuotteiden saatavuudessa.

7. Tuotteiden hinta

Tuotteiden hinta on se, mikä hinnaksi on Kaupassa ilmoitettu, ellei hinnoittelussa ole tapahtunut virhettä, joka on myös asiakkaalle ilmeinen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron sen suuruisena, kun on kunkin Tuotteen osalta ilmoitettu.

Tuotteiden hinnat eivät sisällä lähetyskuluja, ellei niin ole erikseen jonkin Tuotteen kohdalla ilmoitettu. Tuotteiden hintoja voidaan milloin vain muuttaa. Tuotteen hinnaksi tulee kuitenkin se, mikä sillä oli ostohetkellä, ellei hinnassa ole edellisen kappaleen kuvauksen mukaista virhettä.

8. Vastuumme

Tuotteemme ovat hyvälaatuisia ja sopivat normaaliin käyttötarkoitukseensa. Mikäli jokin Tuotteista ei vastaisi tätä kuvausta, vastuumme rajoittuu Tuotteen hintaan, ellei voimassa oleva lainsäädäntö edellytä laajempaa vastuuta. Missään tapauksessa emme vastaa välillisistä, taloudellisista tai ennalta arvaamattomista vahingoista. Emme vastaa laiminlyönneistä tai viivästyksistä, jotka johtuvat tapahtumista, viranomaiskielloista tai muista vastaavista olosuhteista, jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai mitä muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä.

9. Ehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja, kun katsomme sen tarpeelliseksi. Kuhunkin yksittäiseen kauppaan sovelletaan kaupantekohetkenä voimassaolleita ehtoja.

10. Riitaisuudet

Pyrimme ensisijaisesti sovittelemaan kaikki Kauppaan ja sen käyttöön liittyvät riitaisuudet. Mikäli sovittelu kuitenkin epäonnistuisi, tulee asiat ratkaista Helsingin käräjäoikeudessa tai kuluttaja-asiakkaan kyseessä ollessa hänen kotipaikkansa alioikeudessa. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Tietoa meistä

Jooga, pariakrobatia, thai-hieronta opetusta

Yhteystiedot

timo@timokurviyoga.com